Usluge

U skladu sa Vašim zahtevima nudimo Vam  više tipova vozila, ekonomske i lux klase, za manje i vece grupe ljudi kao i invidualce. Na Vama je da odaberete klasu vozila koja Vam odgovara i kontaktirate nas, a mi smo tu da Vaš zahtev sprovedemo u delo, sa maksimalnom posvecenoscu svim Vasim potrebama kako bi Vaše voznje ili putovanje učinili sto udobnijim i bezbednijim.

Oslonite se na nas 24/7

Ukazite nam i Vi svoje poverenje

Ukoliko Vas ceka mnogo poslovnih ili privatnih obaveza i sastanaka, oslonite se na nas Vasim poverenjem i prepustite nasem iskustvu brigu o guzvi u saobracaju kao i trazenju parking mesta.

Cekamo Vas i Vase poslovne partnere na bilo kojoj adresi, 24h dnevno, 7 dana u nedelji. Nasi pouzdani i profesionalno obuceni vozaci ce se pobrinuti da Vasu voznju ucine sto komfornijom i efikasnijom pre svega.

Stizemo na vreme na svaku lokaciju i cekamo Vas u blizini dok obavljate svoje kako privatne tako i poslovne obaveze.

Nasim odgovornim i pouzdanim pristupom svim klijntima, kao i izlazenjem u susret Vasim specificnim potrebama, vec nakon prve voznje opravdamo svo poverenje kao i mogucnost dalje saradnje.

Vas pouzdan partner u pruzanju visokog kvaliteta transportnih usluga.

crni auto

Aerodromski transferi

Oslonite se na nase dugogodisnje iskustvo i rezervisite svoj transfer sa/do aerodroma. Nas profesionalni vozac Vas docekuje sa tablom na kojoj je ispisano Vase ime po dogovoru, ukoliko Vas let kasni ne morate brinuti jer mi pratimo sve sa maksimalnom posvecenoscu i cekamo vas, privatni vozac Vam je na usluzi kako oko prtljaga tako i za ostale zahteve, ceka Vas obezbedjena sigurna i komforna voznja dok Vas precizno na vreme dovodimo do zeljene destinacije.

Medjunarodni transferi

Jedna od nasih uzih specijalnosti je i medjunarodni transfer putnika. Ovakav vid usluge je idealan za sve one kojima je potreban brz, siguran i komforan privatni transfer od grada do grada, ili do okolnih zemalja.

Obilasci grada

Pružamo i uslugu turističkih obilazaka naseg grada i zemlje.

Obilazak grada mozete isplanirati sami dok mi izlazimo maskimalno u susret Vasim zahtevima, a mozete isto tako i celu organiaciju prepustiti nama. U mogucnosti smo da Vam po potrebi obezbedimo profesionalnog vodiča koji će Vam na najbolji mogući način predstaviti sve lepote naseg grada i zemlje. 

Najam vozila sa vozacem na sat/dan

Ponuda iznajmljivanja vozila na sat/dan je idealna kako za poslovne tako i privatne i turisticke potrebe transporta.

Odredjujete sami Vase vreme polaska, rutu kojom idete, kao i vreme cekanja i povratka, moderna vozila sa najnovijom opremom kao i Vas privatni profesionalni vozac u potpunosti su samo Vama na usluzi kako bi sa punom paznjom ispunili sve Vase zahteve.

  • Mi Vam garantujemo profesionalnu i visoko kvalitetnu uslugu.
  • Dostupni smo Vam 24/7
  • Izaberite vozilo u skladu sa Vasim potrebama i prepustite nama da Vam obezbedimo udobnu i bezbednu voznju do Vase zeljene destinacije.
  • Pouzdani, diskretni i ljubazni vozaci, sa dugogodisnjem iskustvom i savrsenim znanjem engleskog jezika su Vam na usluzi za sve Vase potrebe.
  • Precizno i na vreme stizemo bilo kad i bilo gde. Prepustite nama brigu oko trazenja lokacija, parking mesta kao i bespotrebnog gubljenja vremena zbog guzvi u saobracaju.
  • Mozete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila i za sve Vase specificne zahteve kako bismo zajedno nasli najbolje resenje za Vas u sto kracem roku.

+381/61-155-01-15