VEC NAKON PRVE VOZNJE MI ZASIGURNO POSTAJEMO VAS POUZDAN PARTNER ZASLUZENIM POVERENJEM

NASE PREDNOSTI

  • Pouzdanost i profesionalnost su nam na prvom mestu
  • oslonite se na nas i mozete nas kontaktirati 24/7 i rezervisati Vasa voznju do zeljenog odredista.
  • Maksimalno smo posveceni Vasoj bezbednosti ali i ostalim zahtevima.
  • Vreme polaska kao i rutu putovanja/voznje odredjujete sami.
  • Ljubazni i profesionalno obuceni vozaci sa znanjem vise stranih jezika su Vam na usluzi  sve vreme
  • Uz moderna i zagarantovano ispravna vozila sa najnovijom opremom lako organizujemo sve dogovore sa Vama

NAJNOVIJA VOZILA

Sva vozila poseduju najnoviju modernu opremu kao i wifi i tablet uredjaje kako bi Vasa voznja bila maksimalno prijatna i komfornija.

ENP

Uz pomoc  TAG uredjaja za elektronsko placanje putarina nasi klijeni ne mogu doci u situaciju da gube svoje dragoceno vreme cekajuci red na naplatnim rampama.

PLATNE KARTICE

Pored standardnog placanja u gotovini, omogucili smo Vam i placanje karticama kao i placanje preko racuna ukoliko Vam taj nacin vise odgovara.

POUZDANI VOZACI

Profesionalni, diskretni i ljubazni vozaci sa savrsenim znanjem engleskog jezika kao i dugogodisnjem iskustvom na putevima nase zamlje i inostranstva, izacice u susret svim Vasim zahtevima tokom voznje.

Z

BEZ SKRIVENIH TROSKOVA

Najpovoljnije i unapred utvrdjene fiksne cene bez mogucnosti dodatnih troskova za nase transportne usluge na cijem kvalitetu radimo iz dana u dan.

VISOK KVALITET USLUGE

Nastojimo da nasim klijentima omogucimo i svaki vid dogovora kao i da neprestano radimo na sve vecem kvalitetu nasih usluga za Vasu pre svega bezbednu, sto komforniju i efikasniju voznju.

VOZILA

Pogledajte neka od vozila iz nase nove flote i izaberite odgovarajuce u skladu sa Vasim porebama, stojimo Vam na raspolaganju kako za preporuku tako i da Vam obezbedimo sto bolju ponudu.

Na raspolaganju su Vam vozila ekonomske i biznis klase kao i vozila za veci broj ljudi, na Vama je da nas kontaktirate za svaki Vas upit kako bismo napravili najbolji dogovor i nasli odgovarajuce resenje za VAS.

SKODA SUPER B

VEC OD 18€

MERCEDES BENZ E CLASS

VEC OD 25€

Crni kombi paekiran

RENAUT TRAFIC

VEC OD 30€