Najam vozila

Ova usluga omogucava idealno resenje za one koji imaju previse poslovnih ili privatnih obaveza po gradu, ili ukoiko mozda planirate docek prijatelja ili saradnika kojima zelite priusiti obilazak grada i nekih drugih destinacija u nasoj zemlji.

Ne razmisljajte Vi o guzvama u saobrcaju, parking mestima, trazenju odredjenih lokacija, gorivu i ostalim nepredvidjenim detaljima, prepustite nama brigu o tome, rezervisite svoj najam, dobijate fiksnu cenu, komfornu i bezbednu voznju, profesionalnog vozaca samo Vama na usluzi, i bezbrizno putujte ili zavrsavajte svoje obaveze dok mi ispunjavamo sva Vasa ocekivanja.

Skoda crna na autoput

VOZILA SA NAJNOVIJOM OPREMOM I PROFESIONALNI VOZACI

Nasa vozila poseduju sve potrebno da Vasu voznju ucine udobnom, sigurnom i znatno laksom, na raspolaganju imate WIFI, tablet uredjaj kao i osvezavajuca pica, a nasi profesionalni vozaci izaci ce u susret svim Vasim zahtevima, sa profesionalnim i odgovornim pristupom i odvesce Vas bezbedno i brzo do svake Vase naredne destinacije.

Ustedite vreme koje Vam je dragoceno, otklonite bespotreban stres od guzvi u saobracaju i gubljenju vremena na parking mesta kao i trazenje adrese, ne razmisljajte o gorivu i ostalim neplaniranim mogucim problemima, ukazite naveza ili putovanja.

Na Vama je da posaljete upit sa svojim zahtevom a mi Vam stojimo na raspolaganju za svaki vid dogovora, mozete nas i kontaktirati na kontakt telefon ukoliko Vam je najam potreban u najkracem mogucem roku tu smo da Vam omogucimo najbolje resenje i ispunimo Vasa ocekivanja.

 

Aerodromski transferi i privatne ture

DOBRODOSLI Safely transfer je firma sa sedistem u Beogradu cija je specijalnost prevoz putnika. Nase usluge se baziraju na iznajmljivanju vozila sa profesionalnim vozacima, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Na ideju osnivanja firme dosli smo kako bi svojim...

Kontaktirajte nas

+381/61/155-01-15

 

Email

safelytransfer.bg@gmail.com

Send A Message