Medjunarodni

transferi

Nudimo Vam i uslugu voznje od grada do grada ili bilo koje duze relacije kako u nasoj zemlji tako i do okolnih zemalja.

Samim tim sto je relacija duza nase pogodnosti su vece a cene manje.

Na raspolaganju sam nova, zagarantovano ispravna vozila sa modernom opremom ekonomske i lux klase.

U ponudi su i novi moderni kombiji i minibusevi za vece grupe ljudi.

Nasim profesionalnim pristupom, pouzdanim iskusnim vozacima, kao i novim redovno kontrolisanim i besprekorno odrzavanim vozilima nastojimo da svakodnevno usavrsavamo svoje usluge i budemo sve bolji kao i da opravdamo sva Vasa ocekivanja.

MEDJUNARODNI TRANSFERI

Ukoliko Vam je potreban transfer do nekog drugog grada ili bilo koje druge zeljene destinacije kako u nasoj tako i u okolnim zemljama, nudimo Vam uslugu medjunarodnih transfera.

Izaberite vozilo u skladu sa Vasim potrebama, na raspolaganju Vam je eknomska i lux klasa kao i kombi vozila i mnibus za vece grupe ljudi. Sva vozila su iz nove flote, zagarantovano ispravna, besprekorno odrzavana i poseduju najnoviju opremu.

Cilj nam je da Vasu voznju ucinmo laksom i brzom i pre svega bezbednom i komfornom. Za potpuni ugodjaj nasim klijentima vozila poseduju wi-fi kao i tablet uredjaje, klimu po Vasoj zelji, i osvezavajuca pica koja su Vam na raspolaganju tokom voznje. Nasi pouzdani i profesionalni vozaci su Vam na usluzi za sve Vase zahteve a rutu putovanja i vreme pauze naravno odredjujete sami po Vasim potrebama.

Ako se odlucite za nase usluge mozete nas kontaktirati putem mejla sa Vasim upitom  i odredjenim zahtevima kako bismo Vam ponudili najbolje moguce resenje s najpristupacnijom cenom, isto tako stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i rezervacije na kontakt telefon 060/155-01-15

Obezbedite sebi komforno i sigurno, lakse i brze putovanje, i uverite se i VI u odnos cene i kvaliteta nasih usluga kao i mnogi nasi zadovoljni i stalni klijenti kojima smo veoma zahvalni na ukazanom poverenju.

OSTANIMO U KONTAKTU

Profesionalni i odgovorni pristup

Pouzdani i ljubazni vozaci

N

Stizemo uvek na vreme

Raspolozeni za svaki vid saradnje

v

Odgovaramo na sve Vase zahteve

Rezervisite

+381/61/155-01-15

Email

safelytransfer.bg@gmail.com

Vas upit