PRIVATNE TURE

Ovaj vid usluge najcesce se koristi za potrebe privatnog taxija ili privatne izlete, turisticke obilaske, seminare, konferencije kao i vikend porodicna putavanja, tu smo da zajedno osmislimo Vas putĀ  i organizujemo sve po Vasim potrebama.

Izaberite

moderna i zagarantovano ispravna vozila iz nove flote po super fiksim cenama

pouzdane vozace sa dugogodisnjim iskustvom koji su samo Vama na usluzi

maksimalnu posvecenost Vasim zahtevima i visok kvalitet usluge za Vase bezbedno putovanje

Vec nakon prve voznje postajemo sa zadovoljstvom i Vas nezamenljivi partner za usluge prevoza

Organizujmo zajedno prevoz za sve Vase proslave, za seminare i konferencije, kao i privatne izlete sa Vasim prijateljima, ili mozda porordicna vikend putovanja. Na usluzi smo Vam i za sve Vase specificne zahteve, na Vama je da nas samo kontaktirate za svaki dogovor i najbolju pondu cene.

Isplanirajte sami svoju rutu putovanja, potrebe za pauzama, kao i sve ostale moguce detalje tokom voznje, mi smo tu da ispunimo sva ocekivanja Vasih zahteva.

Izaberite sami neko od vozila nase nove flote, ili ukoliko Vam je lakse kontaktirajte nas za preporuku odgovarajuceg vozila u skladu s Vasim potrebama, unapred dobijate fiksnu cenu u koju je sve ukljuceno i ne morate razmisljati o dodatnim nepredvidjenim troskovima.

Svi nasi vozaci su pouzdani, odgovorni, profesionalno obuceni, sa dugogodisnjem iskustvom na putevima Srbije i Evrope, znanjem vise stranih jezika i samo Vama na usluzi tokom voznje.

Skoda na autoputu slikana spreda u voznji

REZERVISITE

+381/61/155-01-15

Email

safelytransfer.bg@gmail.com

Vas upit